Biografie Achtergrond Werkwijze Werkzaamheden Opdrachtgevers Contact Home
cijfers en letters Van de Beek en Van Basten Consult
Dries over Saskia
Saskia over Dries

Achtergrond van de Beek & van Basten Consult

Met twee totaal verschillende achtergronden maakten Dries van de Beek en Saskia van Basten Batenburg in 2004 deel uit van dezelfde kostenmaatschap. Deze maatschap bestond uit zeven mensen die ieder hun eigen omzet maakten vanuit hun eigen expertise.

Omdat van de Beek en van Basten Batenburg professioneel sterk aanvullend bleken, werkten zij in steeds meer projecten samen, ieder vanuit hun eigen bedrijf: Van de Beek Consult B.V. en Buro d’Esprit.

In 2009 richtten zij van de Beek & van Basten Consult op, gevestigd in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Hun missie is om bedrijven, startende ondernemers en particulieren te helpen bij strategieontwikkeling, organisatie, in- en externe communicatie. Ook richten zij voor bedrijven en particulieren fondsen op, gebaseerd op de affiniteiten van hun opdrachtgevers.
Hun rol varieert daarbij van sparring partner tot het samen met de opdrachtgever formuleren van ambities, het in kaart brengen van de mogelijkheden, het opstellen van een plan van aanpak en de complete uitvoering, indien gewenst. Verder besteden zij een deel van hun tijd aan het helpen en begeleiden van non profit organisaties. De filantropie verandert van karakter. De gever wil steeds vaker betrokken worden bij de organisaties/projecten waarvoor hij/zij bereid is een donatie te verstrekken. Een trend waarbij van de Beek & van Basten kan adviseren, zowel aan de geldontvangende als aan de geldgevende kant. Zij stellen met grote regelmaat pro deo hun kennis en netwerk beschikbaar aan maatschappelijke organisaties.
Steeds vaker doen bedrijven een beroep op van de Beek & van Basten om ideeën te ontwikkelen en daarmee de continuïteit en de groei van de organisatie te waarborgen.

Van de Beek & van Basten
adviseren opdrachtgevers bij het inhoudelijk samenstellen van (theatrale) seminars, waarbij Saskia dikwijls als Ladyspeaker optreedt. Door hun omvangrijke netwerk kunnen zij veelal de sprekers direct benaderen.

In alle gevallen is hun aanpak praktisch, betrokken, doelgericht en enthousiast.

Van de Beek & van Basten ontwikkelen ook ongevraagd ideeën die zij vervolgens aanbieden aan mogelijke doelgroepen.